Glavni grad zahvalio svim donatorima

Ove nedelje, kako su kazali, "zahvalnost upućujemo i Kulturnom centru Azerbejdžana koji se pridružio brojnim kompanijama i organizacijama koje su donirale pakete hrane i sredstava za higijenu za naše najugroženije sugrađane"
1095 pregleda 0 komentar(a)
Upravna zgrada Glavnog grada, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković
Upravna zgrada Glavnog grada, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković

Uprava Glavnog grada zahvalila se kompanijama, organizacijama i pojedincima koji su pokazali društvenu odgovornost u vrijeme kada se Podgorica grad suočava sa velikom krizom i pridružili se spisku onih koji su pomažući svom gradu pomogli svojim sugrađanima onda kada im je to najpotrebnije, istakli su u saopštenju.

Oni su podsjetili da su kao pomoć u borbi protiv epidemije koronavirusa, Opštinskom timu za zaštitu i spašavanje Glavnog grada – Podgorica, uručene su donacije ili je stigla pomoć od preko 30 privrednih subjekata, organizacija i pojedinaca, kojima je uprava Glavnog grada prošle sedmice uputila zahvalnost.

Ove nedelje, kako su kazali, "zahvalnost upućujemo i Kulturnom centru Azerbejdžana koji se pridružio brojnim kompanijama i organizacijama koje su donirale pakete hrane i sredstava za higijenu za naše najugroženije sugrađane".

"Zahvaljujemo se Udruženju pčelara Crne Gore koji su, posredstvom Sekretarijata za preduzetništvo Glavnog grada, donirali med Crvenom krstu čiji će ga volonteri dalje distribuirati našim sugrađanima kojima je ova namirnica najpotrebnija. Zahvalnost upućujemo i pekarama: Centar, As, Palma, Magistrala i Klas, kao i La Parisienne Boulangerie & Patisserie na svakodnevnoj donaciji velikih količina peciva i hljeba za najugroženije građane Podgorice", navodi se u saopštenju.

Oni su se zahvvalili i sugrađanima, organizacijama i kompanijama koje su svoje donacije, ljudstvo i resurse stavili na raspolaganje direktno NKT-u.

"Ponovo izražavamo uvjerenje da će ova lista nastaviti da raste, jer zajedničko djelovanje svih nas jedini je put ka pobjedi u ovoj situaciji. U ime gradske uprave i u ime svih građana Podgorice – hvala!", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: