Diznijeve "Avanturističke priče"

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu
3547 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.04.2020. 09:28h

Osma knjiga „Petominutne avanturističke priče” u prodaji je od četvrtka, 23. aprila i odvešće vas u razne avanture, u jedan zamak, na dno okeana, prisustvovaćete šumskoj poplavi, splavarićete rječnim brzacima i osjetiti toplinu afričke savane. Miki Maus se pojavljuje u klasičnoj bajci o kraljeviću i prosjaku, odvažna ribica Nemo i njegovi prijatelji krenuli su u veliku ekspediciju do Kanjona morske trave i nakon raznih dogodovština naučili glavno bezbjednosno pravilo, da prijatelje nikada ne treba ostavljati same.

Saznajte i kako su se u velikoj šumskoj poplavi snašli Vini Pu i Praslin i kako su se na splavarenju rijekom proveli Miki, Mini i Pluton, i šta su tamo doživjeli.

A tu je i priča o mladom kralju lavova Simbi i njegovim drugarima Timonu i Pumbi koji su shvatili da je za pustolovinu ipak potrebno društvo.

Osma knjiga „Petominutne avanturističke priče”
Osma knjiga „Petominutne avanturističke priče”

Zato čitajmo djeci jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje.

Čitajte im stalno, uživajte u pričama i čitanju, pričajte sa njima.

Svaki dan odvojite vrijeme za čitanje i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Danas, osma knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije Petominutnih priča.

Bonus video: