Podrška kanadske guvernerke Crnoj Gori

„Ovo je složena situacija, bez presedana za sada, ali ja imam puno povjerenje da će nauka pronaći rješenje i da ćemo zajedno savladati ovog nevidljivog neprijatelja“, rekla je Pajet
429 pregleda 0 komentar(a)
Džuli Pajet, Foto: AP
Džuli Pajet, Foto: AP

Cijena koju je čovječanstvo platilo pojavom novog koronavirusa je nezamisliva, poručila je generalna guvernerka Kanade Džuli Pajet, navodeći da ima nade da se pronađe lijek i spriječi dalje širenje virusa.

Pajet je, u pismu upućenom crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću, kazala da u ime svih Kanađana želi da podrži i ohrabri narod Crne Gore u suočavaju sa brojnim izazovima pandemije koju je izazvao COVID-19

„Cijena koju je čovječanstvo već platilo je nezamisliva, sa snažnim posledicama na porodice i privredu, na našu ekonomiju i društvo. Ali ima nade“, poručila je Pajet.

Kako je navela, Kanada je ohrabrena odlučnošću cijelog svijeta da se suoči sa ovim neprijateljem, spriječi širenje virusa i pomogne da se pronađe lijek.

„Ovo je složena situacija, bez presedana za sada, ali ja imam puno povjerenje da će nauka pronaći rješenje i da ćemo zajedno savladati ovog nevidljivog neprijatelja“, rekla je Pajet.

Ona je poručila da se ne može birati kada će nevolje doći, ali može kako na njih odgovoriti u vremenima krize.

Bonus video: