Telemach omogućio plaćanje računa online bez provizije

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu
5417 pregleda 0 komentar(a)
Telemach, Foto: Telemach
Telemach, Foto: Telemach
Ažurirano: 24.04.2020. 09:15h

Dobre vijesti stižu za Telemach korisnike.

Kako bi svi ostali bezbjedni kod kuće, Telemach je omogućio pretplatnicima da od sada račune mogu plaćati online i bez provizije.

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog mjeseca u okviru e-računa. U isto vrijeme svaki Telemach korisnik na Moj Telemach portalu ili aplikaciji moći će da pristupi linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

Ukoliko je potrebna pomoć agenta, korisnici mogu pozvati kontakt centar na 1800 ili 12755, poslati mail na adresu info@telemach.co.me ili ih kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu telemach.mei od njih će dobiti link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

Za sve koji to do sada nisu učinili, Telemach preporučuje prelazak sa štampanog računa na e-račun. Aktivacija e-računa vrši se lako, preko Moj Telemach portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtjevom za e-račun na info@telemach.co.me

Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.

Ostanite doma, budite bezbjedni i završite sve online.

#ostanidoma