PRVA PIVSKA REKLAMA SNIMLJENA KOD KUĆE

Digitalna kampanja Nikšićkog Piva: Moj dom, moja snaga

„Zato što kod kuće radimo, kuvamo, treniramo i čuvamo se ovih dana, kod kuće smo snimili i prvu pivsku reklamu. Budite strpljivi i uskoro ćemo opet nazdravljati zajedno“, poručuju iz Pivare „Trebjesa“ kroz digitalnu kampanju „Moj dom, moja snaga“, kojom brend podržava zvaničnu kampanju zdravstvenog sistema #OstaniDoma
2954 pregleda 0 komentar(a)
Nikšićko pivo, Foto: Nikšićko pivo
Nikšićko pivo, Foto: Nikšićko pivo
Ažurirano: 28.04.2020. 14:22h

Navikli smo da nam pivske reklame donose kadrove iz prirode ili pabova i slave prijateljstva i okupljanja. Ali, kada nam usljed epidemije koronavirusa zabrane izlaske i okupljanja, šta nam preostaje, na koji način da uživamo u omiljenom pivu? Odgovor je samo jedan: kod kuće. 

Ovaj prinudni ostanak kod kuće prvo nas je sve zbunio, pa smo polako počeli da radimo od kuće, učimo, pa da kuvamo... Krenuli smo da popravljamo i šrafimo, treniramo, sviramo, pjevamo, slikamo i polako je počelo da se pokazuje da ništa nije nemoguće i u samo četiri zida.

A šta bi Nikšićko Pivo moglo da uradi dok je kod kuće? Iskusni pivarci imaju spreman odgovor i na ovo pitanje, pa su snimili prvu pivsku reklamu kod kuće. 

Zato što kod kuće radimo, kuvamo, treniramo i čuvamo se ovih dana, kod kuće smo snimili i prvu pivsku reklamu. Budite strpljivi i uskoro ćemo opet nazdravljati zajedno“, poručuju iz Pivare „Trebjesa“ kroz digitalnu kampanju „Moj dom, moja snaga“, kojom brend podržava zvaničnu kampanju zdravstvenog sistema #OstaniDoma.

Ova potpuno drugačija pivska reklama snimljena je u kućnim uslovima i to mobilnim telefonom, a cijeli proces od ideje do realizacije potrajao je samo četiri dana.

Za realizaciju kampanje biće korišćen Instagram, ali i Facebook profil Nikšićkog Piva, koji sa preko 152 hiljade fanova čini Nikšićko Pivo najuticajnijim crnogorskim brendom na ovoj mreži. 

Nikšićko Pivo je uvijek uz svoje potrošače, u lijepim i manje lijepim vremenima, kao sada.Zato ostajemo i dalje kod kuće i uživamo uz Nikšićko, poštujući sve preporuke, kako bismo što prije pozvali ekipu da proslavimo pobjedu nad ovim izazovom i nazdravimo, jer je ipak ljepše kad smo zajedno“, kazali su iz Pivare.