Vuković nije fan palmi, mijenjaće ih platani

Iz Glavnog grada nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti” kod su tačno zasađene palme i koliko su tada gradsku kasu koštale
4391 pregleda 6 komentar(a)
Počela sadnja platana, Foto: Glavni grad
Počela sadnja platana, Foto: Glavni grad

Na rekonstruisanom dijelu Cetinjskog bulevara, u dužini od 650 metara, biće zasađen drvored od 75 platana umjesto 36 palmi, koje će biti korišćene za dekoraciju.

To je juče saopšteno iz Glavnog grada, nakon što je gradonačelnik Ivan Vuković obišao tu saobraćajnicu sa predstavnicima gradskih preduzeća “Putevi” i “Zelenilo”.

Iz Glavnog grada nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti” kod su tačno zasađene palme i koliko su tada gradsku kasu koštale.

Palme nijesu izdržale zimu 2017, od kada nijesu ni hlad ni ukras, a o čemu su “Vijesti” već izvještavale.

Vuković je ranije, odgovarajući građanima preko društvene mreže Fejsbuk, kazao da nije neki veliki fan palmi i da ne bi nikad bile posađene da se on pitao.

„Zahvaljujući angažovanju naših privrednih društava, jedan dio Cetinjskog puta koji predstavlja jednu od najvažnijih i sigurno najreprezentativnijih saobraćajnica u glavnom gradu dobio je novo ruho. U potpunosti je rekonstruisana jedna strana bulevara u dužini od 650 m i osim toga, zahvaljujući našim kolegama iz privrednog društva ‘Zelenilo’, dobili smo i novi drvored platana“, kazao je juče Vuković.

Bonus video: