POTVRDA USPJEŠNOSTI ZIMSKE SEZONE

"Sunce, snijeg i vučje": Zabavni program i popusti privukli posjetioce

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa ski-centrom Vučje, organizovala je ovaj događaj, uz besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve
212 pregleda 1 komentar(a)
ski centar Vučje, Foto: Nacionalna turistička organizacija
ski centar Vučje, Foto: Nacionalna turistička organizacija
Ažurirano: 17.02.2018. 16:24h

„Sunce, snijeg i Vučje“ – tako se ukratko može opisati poznati crnogorski ski-centar kraj Nikšića, u kojem je tokom ovog vikenda organizovan dvodnevni zabavni program, koji je okupio više stotina ljubitelja aktivnosti na snijegu.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa ski-centrom Vučje, organizovala je ovaj događaj, uz besplatan autobuski prevoz iz Podgorice i Budve, što je naišlo na veliko interesovanje građana.

"Aktivnosti na rekreativnoj stazi dužine 1200m, dvije male staze od po 120m i u snowboard parku sa skakaonicama, muzički program za koji su zaduženi DJ Mr Jools i DJ Shar, animacija za najmlađe koje su zabavljali “Animatori Montenegro”, bili su samo neki od sadržaja u kojima su posjetioci uživali na Vučju. Posebnu pogodnost predstavljali su brojni popusti za sve goste, a mnogi od njih iskazali su svoje zadovoljstvo raznovrsnošću i kvalitetom ponude," saopštili su iz NTO Crne Gore.

Ovo je treće ovakvo vikend dešavanje koje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore realizuje u našim ski-centrima, u okviru zimske sezone 2017/2018. i kampanje pod nazivom „Sunce, snijeg i more“.

Početak sezone ozvaničen je „ski-openingom“ u ski-centru Kolašin 1450, a prethodnog vikenda organizovan je sličan događaj u ski-centrima Savin kuk i Javorovača na Žabljaku.

"Velika posjećenost ski događaja potvrdila je podatke o uspješnosti ove zimske sezone, koja je prema podacima lokalnih turističkih organizacija i ocjenama brojnih ugostitelja jedna od boljih u posljednjih nekoliko godina," zaključili su iz NTO Crne Gore.

Preporučujemo za Vas