Kompanija Voli donira 1.000 obroka

“Kompanija Voli će donirati obroke, koji će biti pripremljeni u Volijevim restoranima u Podgorici, želeći da na taj način pomognemo i obradujemo one kojima je pomoć najpotrebnija, a koji nemaju mogućnost da sebi i svojim najmilijima obezbijede najosnovnije
5741 pregleda 0 komentar(a)
Bokan i Alibabić, Foto: Voli
Bokan i Alibabić, Foto: Voli
Ažurirano: 30.04.2020. 15:05h

Muzičar Danijel Alibabić je pokrenuo inicijativu za pomoć najugroženijim stanovnicima Podgorice i pozvao ugostiteljske objekte da se uključe u akciju pripremajući besplatne obroke pojedincima i porodicama u stanju socijalne potrebe.

Na akciju koja je pokrenuta uz pomoć najuticajnijih instagramera iz Crne Gore, pod nazivom "Izazivam", odazvala se kompanija Voli.

“Kompanija Voli će donirati 1.000 obroka, koji će biti pripremljeni u Volijevim restoranima u Podgorici, želeći da na taj način pomognemo i obradujemo one kojima je pomoć najpotrebnija, a koji nemaju mogućnost da sebi i svojim najmilijima obezbijede najosnovnije. Zahvaljujemo se Danijelu na tome što je pokrenuo akciju i pružio nam priliku da učinimo nešto za naše ugrožene sugrađane i od srca im pripremimo ove obroke, kako bi porodicama kojima će biti dostavljeni uljepšali bar jedan dan. Izazovna vremena su opomena i prilika da se podjsetimo da smo svi jedni drugima važni i da nas teškoće zbližavaju, kroz saosjećanje i plemenitost, te najveće ljudske vrijednosti” sopšteno je iz kompanije Voli.

“Zahvaljujem kompaniji Voli koja se pored brojnih donacija odazvala i na naš “Izazov”. Veoma sam ponosan na to što je moja lična želja, da pomognem da se omogući nešto što je porodici najosnovnije, a to je topli obrok prepoznata i prihvaćena na pravi način. Mnogi od nas nisu svjesni da ono što se nama podrazumjeva, za nekog predstavlja nedostižan san, a to je kvalitetan, topao obrok za cijelu porodicu, svakoga dana. Od srca zahvaljujem kompaniji Voli, koja je još jednom pokazala da ima sluha za najugroženije i koji svojim primjerom potvrđuju da njihov osjećaj zajedništva i humanosti nikada nije izostao i da se uspjeh mjeri time koliko dajete i pružate drugima” izjavio je Danijel i pozvao da se svi koji su u mogućnosti odazovu akciji i doniraju obroke, jer “Izazov” i dalje traje.