Službenici CB Bijelo Polje i OB Mojkovac donirali krv

“Pripadnici Centra bezbjednosti Bijelog Polja i Odjeljenja bezbjednosti Mojkovc po ko zna koji put su pokazali humanost i solidarnost, a samim tim pokazuju da su u službi svih građana, a posebno onih kojima je potrebna pomoć", kazao je Živković
695 pregleda 0 komentar(a)
Sa današnje akcije, Foto: Jadranka Ćetković
Sa današnje akcije, Foto: Jadranka Ćetković

U kabinetu za transfuziju krvi Opšte bolnice danas je održana je akcija dobrovoljnog davalaštva krvi, u organizaciji Centra bezbjednosti Bijelo Polje, odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, a u saranji sa Klubom dobrovoljnih davalaca krvi i Opštiskom organizacijom Crvenog krsta Bijelo Polje.

“Povodom aktuelne situacije službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje i odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, organizovali su dobrovoljno davanje krvi. Danas i u ponedeljak ukupno četrdeset pripadnika policije će dobrovoljno darivati krv, i na taj način pomoći da se obezbijede zalihe ove dragocjene tečnosti za sve one sugrađane kojima je ona potrebna. Službenici policije redovno tokom godine se odazivaju akcijama koje se organizuju, a u saradnji sa Klubom DDK, Crvenim krstom organizujemo tradicionalnu akciju povodom Dana unutrašnjih poslova.” saopštino je komandir bjelopoljske policije Danko Gogić.

“Pripadnici Centra bezbjednosti Bijelog Polja i Odjeljenja bezbjednosti Mojkovc po ko zna koji put su pokazali humanost i solidarnost, a samim tim pokazuju da su u službi svih građana, a posebno onih kojima je potrebna pomoć. Ova današnja akcija koja se sprovedena u doba borbe protiv COVID 19 virusa, od posebnog je značaja jer su zalihe krvi smanjene i broj davalaca ove dragocjene tečnosti smanjen je na minimum. Želim da se zahvalim svim policajcima koji su dobrovoljno dali dragocijenu tečnost u ime opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, Opštinske organizicije Crvenog krsta, Kluba DDK i u ime svih onih kojima će ova tečnost spasiti život”, istakao je koordinator u opštinskom Crvenom krstu Mašan Živković.

Bonus video: