Fešta na Škveru: Mimoza razgalila posjetioce

Dobrom raspoloženju doprinjeli su vino, rakija, pivo i prigana riba koji su se na tri punkta besplatno djelili prisutnima
198 pregleda 0 komentar(a)
praznik mimoze Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
praznik mimoze Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 17.02.2018. 15:30h

Fešta na Škveru koja je danas održana u okviru 49. Praznika mimoze u sunčanom Herceg Novom okupila je nekoliko hiljada građana.

Mažoretke, trombonjeri, klovnovi, Gradska muzika Herceg Novi i Mjesna muzika Đenovići, muzički sastavi Castelnuovo band i Exodusi prodefilovali su od “vrha mula” do nekadašnje Željezničke stanice i Jadranovog bazena i dali prepoznatljiv "šug" pravoj pučkoj svečanosti. Dobrom raspoloženju doprinjeli su vino, rakija, pivo i prigana riba koji su se na tri punkta besplatno djelili prisutnima.

Juče je Karavan Praznik mimoze karavan bio u Trebinju i Trebinjcima donijeli dah mora, ljepotu mimoze, vedre koračnice, dinamične koreografije, riječju duh praznika osmišljenog u slavu cvijeta i proljeća.

Na programu Praznika mimoze sjutra je Dječiji maskenbal u Institutu Igalo. Fešta žutom cvijetu u čast ulazi u posljednju sedmicu. Do kraja je ostalo još nekoliko zanimljivih programa , a sudjenjem Karnevalu i koncertom Van Gogha u nedjelju 25. februara završiće ovogodišnji 49. Praznik mimoze.

Bonus video: