Marković: Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta

"Zdravstveni izazovi uveli su nas u ekonomsku i egzistencijalnu krizu kojoj moramo odgovoriti ukupnim društvenim potencijalom"
1315 pregleda 7 komentar(a)
Dusko Marković, Foto: Gov.me
Dusko Marković, Foto: Gov.me

Premijer Duško Marković čestitao je svim zaposlenima Prvi maj napominjući da ove godine Međunarodni praznik rada obilježavamo u trenutku kada čitav svijet strahuje i bori se za živote ljudi, i kada je svaka ekonomska aktivnost gotovo u potpunosti zaustavljena.

"Pandemija koronavirusa je cijelu planetu stavila na do sada neviđena iskušenja. U Crnoj Gori borimo se za zdravlje naših građana, za njihovu egzistenciju, ali i za očuvanje svakog radnog mjesta. Dakle, zdravstveni izazovi uveli su nas u ekonomsku i egzistencijalnu krizu kojoj moramo odgovoriti ukupnim društvenim potencijalom", navodi se u čestitki .

Marković je poručio građanima "da moramo pobijediti u ovoj neizvjesnoj borbi".

"I zbog vas koji radite i stvarate novu vrijednost, i zbog generacija naših mladih ljudi kojima je potrebnija sigurnost nego ikada prije. Samo udruženo i solidarno možemo sačuvati radna mjesta, sačuvati preduzeća, i sačuvati našu Crnu Goru", poručio je u prvomajskoj čestitki Marković.

Bonus video: