Zbirku kolumni „Lovac na zmajeve“ sada je moguće online naručiti

Knjiga "Lovac na zmajeve" obuhvata 43 probrane kolumne Željka Ivanovića koje su grupisane u četiri poglavlja i koje su od sada dostupne i na NTC online shopu. Nabavite svoj primjerak još danas!
3090 pregleda 2 komentar(a)
Lovac na Zmajeve
Lovac na Zmajeve

Zbirka kolumni Željka Ivanovića “Lovac na zamjeve” od sada je u prodaji i na NTC online shopu

Kroz satirični impuls i sopstvenu autorsku vizuru Željko Ivanović, jedan od osnivača medijske platforme "Vijesti" i nedjeljnika "Monitor", u svojim kolumnama koje piše za ovaj nezavisni dnevnik, daje moćnu sliku crnogorskog društva, istakao je večeras na promociji nove Ivanovićeve knjige "Lovac na zmajeve", kolumnista i publicista Balša Brković.

Knjiga "Lovac na zmajeve" obuhvata 43 probrane Ivanovićeve kolumne, a grupisane u četiri poglavlja: "Zarobljena država" upućene onima koji zarobljavaju ovu državu, "Predsjedniku ima ko da piše" gdje on razgovara sa Milom Đukanovićem, "Medijska i ostala mafija" koja govori o obračunu režima sa nezavisnim medijima, prije svega sa "Vijestima" i posljednje poglavlje "Dva loša ubiše Miloša" koje je orjentisano na neuspješnu crnogorsku opoziciju.

Potražite i vi svoj primjerak na NTC online shopu, a za više detalja se možete informisati na brojeve telefona: +382 68 88 90 50 i +382 40 21 86 20.

Bonus video: