Akustična terapija i Isak pjevali ispred Doma starih u Bijelom Polju

“ Druženje je trajalo uz dobro poznate numere, kako bi svi zajedno bar na trenutak zaboravili na ove teške dane”, naveo je Pavićević
3590 pregleda 3 komentar(a)
Akustična terapija, Foto: Jadranka Ćetković
Akustična terapija, Foto: Jadranka Ćetković

Stanare Doma starih u Bijelom Polju koji su u totalnom karantinu više od 40 dana, danas je obradovao nastup bjelopoljskog pjevača Isaka Šabanovića i benda ,,Akustična terapija" .

Oni su nastupili ispred Doma starih u kojem pored korisnika u dobrovoljnoj izolaciji i 48 zaposlenih na čelu sa direktorom Dejanom Pavićevićem.

“ Druženje je trajalo uz dobro poznate numere, kako bi svi zajedno bar na trenutak zaboravili na ove teške dane”, naveo je Pavićević.

“Nakon više od mjesec dana potpunog karantina odlučio sam da za vas napravim malo iznenađenje i zahvalim korisnicima na strpljenju, poslušnosti i optimizmu, a kolegama na radu, trudu i požrtvovanosti u ovoj borbi koju vodimo uspješno i iz koje ćemo siguran sam izaći kao pobjednici”, kazao je Pavićević.

“ Dirnulo me kada sam čuo da su sa korisnima u karantinu i svi zaposleni zajedno sa direktorom. Pozvao sam direktora Pavićevića i predložio da odradimo koncert podrške stanarima ali i zaposlenim radnicima. Oni su za mene heroji i ja im čestitam na hrabrosti”, kazao je poznati pjevač Šabanović.

Bonus video: