UP: 55 pripadnika policije doniralo krv

"Da je osim policijskog posla važna i odgovornost prema zajednici, pokazali su danas pripadnici policije na djelu, kao što su to radili i do sada", kazali su iz UP
522 pregleda 0 komentar(a)
Sa akcije dobrovboljnog davanja krvi, Foto: Twitter.com/ztkcg
Sa akcije dobrovboljnog davanja krvi, Foto: Twitter.com/ztkcg

Danas se veliki broj pripadnika policije, koji rade u organizacionim jedinicama u Podgorici, Herceg Novom, Kotoru, Tivtu, Budvi i Baru, pridružio humanitarnoj akciji i dobrovoljno dali krv.

Ukupno 55 policajaca doniralo je krv napisali su iz Uprave policije na Tviteru.

"Danas je još 55 pripadnika polciije doniralo krv onima kojima je najpotrebnija. Krv su dale kolege iz Centra bezbjednosti Herceg Novi sa pripadajućim odjeljenjima bezbjednosti Kotor i Tivat, kolege iz Centra bezbjednosti Budva i Stanice granične policije Herceg Novi. Barska policija priključila se akciji dobrovoljnog davanja krvi koju je policija započela prethodne sedmice sa sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore. Kolege iz Bara su i na ovaj način potvrdile da građani mogu da računaju na njih, pa i u slučajevima kada im je ova dragocjena tečnost neophodna", napisali su na Tviteru iz Uprave policije.

Time je akcija dobrovoljnog davanja krvi koju je Uprava policije prethodne sedmice pokrenula sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore nastavljena.

"Da je osim policijskog posla važna i odgovornost prema zajednici, pokazali su danas pripadnici policije na djelu, kao što su to radili i do sada", kazali su iz UP.

Bonus video: