Telemach mreža položila test kvaliteta i uz rekordno korišćenje usluga

Internet saobraćaj i gledanje televizije u realnom vremenu povećani su 50%, gledanje sadržaja iz Video kluba 30%, a usluge vraćanja video materijala unazad čak 272%. Korisnici su telefonirali češće nego ranije, pa je i u fiksnoj telefoniji zabilježen skok od preko 50%
3365 pregleda 0 komentar(a)
Telemach, Foto: Telemach
Telemach, Foto: Telemach
Ažurirano: 06.05.2020. 09:52h

Tokom borbe sa koronavirusom koja je podrazumijevala izolaciju ljudi u domovima, korišćenje svih servisa Telemach-a znatno je povećano, a naša mreža je održala visok kvalitet usluga.

Internet saobraćaj i gledanje televizije u realnom vremenu povećani su 50%, gledanje sadržaja iz Video kluba 30%, a usluge vraćanja video materijala unazad čak 272%. Korisnici su telefonirali češće nego ranije, pa je i u fiksnoj telefoniji zabilježen skok od preko 50%.

Primjetne su i promjene u gledanosti kanala i sadržaja. Kao i do sada, nacionalni kanali zadržavaju svoje visoke pozicije gledanosti, a ono što se posebno ističe je informativni sadržaji. Prema mjerenjima Ipsos-a, Nova M je povećala gledanost u prime time-u i ostvarila značajan skok sa petog na treće mjesto.

Uvijek popularni sadržaji, poput filmova, serija i dječijeg programa sada se još više gledaju, kako na mnogobrojnim kanalima, tako i u okviru Video kluba.

Telemach mreža je dokazala da se svi korisnici mogu u bilo kom trenutku osloniti na kvalitet i pouzdanost svih usluga. U Telemach-u vjeruju da će i u svakoj prilici u budućnosti pokazati kako se mogu nositi sa svim izazovima i istovremeno odgovoriti svim potrebama korisnika.

Zato surfujte internetom, gledajte omiljene sadržaje na TV kanalima i u Video klubu i pričajte telefonom koliko god želite, jer je Telemach mreža spremna za vas u svakom trenutku.