U KORAK SA VREMENOM, NA USLUZI GRAĐANIMA

Plaćanje režija nikad lakše i brže!

Brzo, bez provizije, plati svoje račune putem aplikacije Digitalni Kiosk!
6420 pregleda 0 komentar(a)
Digitalni Kiosk, Foto: Digitalni Kiosk
Digitalni Kiosk, Foto: Digitalni Kiosk
Ažurirano: 07.05.2020. 13:15h

Mobilna aplikacija Digitalni Kiosk vam omogućava, da uz par klikova, platite niz računa za domaćinstvo, bez dodatnih provizija.

Uz Digitalni Kiosk, koristeći Vaš mobilni telefon, platite širok spektar usluga koje svakodnevno koristite: račun za  utrošenu električnu energiju, račune svih provajdera interneta i kablovske televizije, kao i fiksne i mobilne telefonije u Crnoj Gori, račun Čistoće i Vodovoda i kanalizacije za sve gradove u Crnoj Gori. Takođe, možete dopuniti pripejd račun za sva tri mobilna operatera.

Kako da platite račune putem aplikacije?

Dovoljno je da skenirate QR kod sa računa koji ih imaju (EPCG i Crnogorski Telekom). Za račune koji  nemaju QR kod, unesete poziv na broj sa računa u za to predviđeno polje u aplikaciji, vrijednost koju želite da uplatite i zatim potvrdite uplatu. Plaćanje računa od sada možete obaviti bez čekanja u redu, a cijeli proces traje manje od jednog minuta čime štedite svoje vrijeme i novac.

Digitalni Kiosk
Digitalni Kiosk(Foto: Digitalni Kiosk)

NOVO! Od sada je moguće uplatiti polise za životno i neživotno osiguranje osiguravajućeg društva UNIQA Osiguranje AD i neživotno osiguranje osiguravajućeg društva Sava osiguranje AD. Takođe, moguće je platiti račune Orion Telekom-a.

USKORO! Digitalni Kiosk će omogućiti svojim korisnicima da plaćaju račune za održavanje ulaza kod firmi Ulazi Budve doo, Ulazi Podgorice doo, Ulazi Bara doo i Ulazi Grada Herceg Novi doo.

Bezbjednost na prvom mjestu  

Aplikacija Digitalni Kiosk koristi najsavremenije protokole za bezbjedno plaćanje čime je zadobila povjerenje svojih partnera CKB banke i kompanije Mastercard.

Potražite Digitalni Kiosk

Aplikaciju možete pronaći na Google Play i Apple Store prodavnicama.  

Nakon što instalirate aplikaciju i registrujete svoju platnu karticu (bez obzira koja je banka izdavalac kartice), možete odmah početi sa plaćanjem neke od brojnih usluga koje aplikacija nudi.

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android: