Opština Tivat raspisala konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Konkurs traje do petka 5. juna
475 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.05.2020. 13:47h

Komisija Opštine Tivat za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu raspisala je prvi javni konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine, opredijeljenih za te namjene u 2020.godinu.

Na konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta grada namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis, prema propozicijama, mogu da se prijave žene koje su kao fizička lica registrovane kod nadležnih organa za obavljanje privredne djelatnosti, žene preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa – osnivač, jedan od osnivača ili izvršni direktor preduzeća sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji opštine Tivat.

“Društvo/preduzetnica može konkurisati sa najviše dva biznis plana, a može biti podržana za razvoj samo jednog biznis plana. Maksimalni iznos dodijeljenih sredstava za biznis plan ne može iznositi više od 50% od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Opštine za podršku ženskom preduzetništvu. U budžetu Opštine Tivat je za tu namjenu raspoređeno je pet hiljada eura“, saopšteno je iz lokalne uprave.

Konkurs za raspodjelu sredstava otvoren do petka, 05.juna.

Bonus video: