Glavni grad: Od danas omogućen pristup dijelu sportskih sadržaja gradskog preduzeća Sportski objekti

"Zatvoreni vatrepolo bazen će biti spreman za korišćenje u fazi B privremenih mjera počev od 18. maja 2020. godine", saopšteno je
1592 pregleda 1 komentar(a)
Sportski centar “Morača”, Foto: Savo Prelević, S. Prelević
Sportski centar “Morača”, Foto: Savo Prelević, S. Prelević

Glavni grad je saopštio da je sportistima od danas omogućen pristup sportskom centru "Morača“ (mala dvorana i borilačka dvorana), Gradskom stadionu i Streljačkom centru "Ljubović“.

"U skladu sa Izmjenama naredbe Ministarstva zdravlja od 04. maja 2020. godine i Privremenim mjerama za realizaciju sportskih aktivnosti koje je izdao Insitut za javno zdravlje Crne Gore, u skladu sa fazom A smjernica (od 06. maja do 18. maja), Sportski objekti doo omogućili su sportistima pristup sljedećim sportskim sadržajima: SC „Morača“ (mala dvorana i borilačka dvorana), Gradski stadion i Streljački centar „Ljubović", saopšteno je iz Glavnog grada.

Kažu da se na objektu zatvorenog vaterpolo bazena sprovode mjere generalnog čišćenja i dezinfekcije kao i ponovno punjenje bazena vodom u skladu sa Pravilnikom o sanitarno-tehničkim i higijenskim uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe.

"Zatvoreni vatrepolo bazen će biti spreman za korišćenje u fazi B privremenih mjera počev od 18. maja 2020. godine", saopšteno je.

Bonus video: