Otvoren je Supermarket Franca na Koniku - 100 poklon paketa

Novootvoreni Supermarket Franca nalazi se na Koniku u ul.Španskih boraca br.52. na 200m2 prodajnog prostora
6201 pregleda 0 komentar(a)
Iz supermarketa, Foto: Franca supermarketi
Iz supermarketa, Foto: Franca supermarketi

Kompanija Franca Marketi nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže i to sa otvaranjem Supermarketa Franca na Koniku, čime će broj Franca marketa u Crnoj Gori porasti na 61.

Novootvoreni Supermarket Franca nalazi se na Koniku u ul.Španskih boraca br.52. na 200m2 prodajnog prostora.

Tim povodom pripremili smo brojna iznenađenja i popuste za naše potrošače.Na dan otvaranja prvih 100 kupaca očekuju poklon paketi, kao i trajno niske cijene za odredjeni broj artikala.

Izdvajamo se po vremenski ograničenim akcijskim cijenama koje počinju četvrtkom u svim Franca Supermarketima i mijenjaju se iz nedelje u nedelju, pa shodno tome se mogu naći razni artikli po super niskim cijenama.Svakodnevna isporuka uvijek svježeg mesa je ono što nas čini prepoznatljivim i jedinstvenim.Kod nas će te uvijek naći domaće i svježe pileće i juneće meso sa farmi Franca.Istrajni smo na svježini i kvalitetu i na tome se gradi temelj našeg uspješnog poslovanja.

Franca supermarketi
Iz supermarketa(Foto: Franca supermarketi)

Vjerujemo da ćemo zadobiti povjerenje kupaca i na ovoj lokaciji kroz pažljivo odabran asortiman sa najboljim odnosom cijene, ponude, kvaliteta i usluge na jednom mjestu.

Nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže sa ciljem da što većem broju građana ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Franca supermarketi
Iz supermarketa(Foto: Franca supermarketi)

Tim povodom pozivamo sve da nas posjete i uvjere se zašto je kod nas kupovina jednostavna, brža i povoljnija.

Dobrodošli