Investicija koja se isplati višestruko - osiguranje stana!

Ono što se često smetne s uma je činjenica da se svi ovi troškovi mogu vrlo lako izbjeći jednostavnim ugovaranjem polise osiguranja stana odnosno kuće
2426 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dom ne predstavljaju zidovi i adresa stanovanja već svi divni trenuci koje provodimo s onima koje volimo. Zato, uređivanju, sređivanju, dekoraciji, renoviranju i održavanju mjesta u kojem živimo pristupamo veoma ozbiljno i detaljno.

Dom je svakako najveća i najvažnija investicija u koju se rado upuštamo. Često pored osnovnih ulaganja, ljudi u našoj zemlji ulažu i u instaliranje raznih sistema zaštite poput video nadzora, različitih alarmnih sistema i slično. Ovo je svakako odlična preventiva, ali ipak često se desi da većina građana zaboravlja na rizike poput požara, provalne krađe, izliva vode, zemljotresa, poplava… Ipak, najčešći trošak izazvan je najmanjim nezgodama i često prelazi sumu od 100EUR. Tako na primjer ukoliko vam pukne cijev u kupatilu, morate da računate na obijanje, zamjenu cijevi, obnovu keramičkih pločica, a vrlo često i krečenje. Kad uz neophodni materijal dodamo i dnevnice majstorima, onda je jasno da ovaj kvar koji se često dešava, može ozbiljno da ugrozi vaš kućni budžet.

Ono što se često smetne s uma je činjenica da se svi ovi troškovi mogu vrlo lako izbjeći jednostavnim ugovaranjem polise osiguranja stana odnosno kuće.

Uprkos uvjerenju većina nas, osiguranje stana je izuzetno povoljno. Kada se uzme trošak eventualne štete i uporedi s troškom iznosa koje je na mjesečnom nivou potrebno uplatiti za osiguranje stana, lako dolazimo do zaključka da je osiguranje daleko bolja investicija. Na primjer, na ime osiguranja stana ili kuće veličine do 50 kvadratnih metara potrebno je izdvojiti manje od 50 EUR godišnje, što omogućava zaštitu od požara, provalne krađe i izliva vode.

UNIQA osiguranje za svoje klijente pored zaključenja osiguranja u poslovnicama, nudi mogućnost da osiguraju svoj stan ili kuću putem web shopa na adresi: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva uz 10% popusta.

Cijeli proces online kupovine traje par minuta, plaćanje se vrši bankovnom karticom, a nakon toga, klijent polisu osiguranja dobija na e-mail. U svim paketima osiguranja imovine UNIQA osiguranja, u cijenu je uključena gratis kućna asistencija koja podrazumijeva hitne intervencije bravara, stolara, električara, vodoinstalatera.

UNIQA
Ilustracija(Foto: UNIQA)

I to nije sve! U toku je nagradna igra koja traje do 15.maja, a u kojoj imaju pravo učešća svi koji ugovore UNIQA polisu osiguranja online. Možda baš vi budete dobitnik vaučera za kupovinu u iznosu od 700EUR u Tehno plus radnjama ili preko online prodavnice:

https://www.tehnoplus.me/