OD PONEDJELJKA 11. MAJA

Testovi za srednje stručne škole uz Vijesti

Ne propustite da nabavite uzorke testova i ostvarite što bolje rezultate na predstojećim testiranjima. Srećno!
12296 pregleda 0 komentar(a)
Poklon testovi i pješenja, Foto: Vijesti
Poklon testovi i pješenja, Foto: Vijesti
Ažurirano: 08.05.2020. 18:25h

Od ponedjeljka, 11. maja Vijesti vam, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i Ispitnim centrom, u okviru kampanje koja obuhvata pripremu učenika Srednjih stručnih škola za polaganje završnih ispita, poklanjaju uzorke testova iz maternjeg jezika, matematike i engleskog jezika.

Zbog pandemije virusa Korona, kao i sve oblasti života i rada, ova školska godina je po svemu specifična pa i po činjenici da je dobila sasvim drugačiju formu prvenstveno kroz nastavu se izvodi posredstvom online resursa, kao i putem tv kanala zato smo odlučili da, prije svega, radi što boljih rezultata na predstojećim testiranjima svim učenicima završnog razreda Srednjih stručnih škola poklonimo testove iz maternjeg jezika, matematike i engleskog jezika. A kakve ćemo rezultate na kraju imati saznaćemo nakon predstojećeg testiranja crnogorskih učenika.

I upravo imajući u vidu specifičnost izvođenja nastave od ponedjeljka 11. maja svi učenici završnog razreda srednjih stručnih škola na raspolaganju će imati uzorke testova iz juna i avgusta 2019. godine, čijim rješavanjem će moći da provjere nivo svojih znanja i do polaganja ovogodišnjih testova obnove potrebno gradivo.

Raspored distribucije specijalnih izdanja sa testovima je sljedeći:

- ponedjeljak, 11. maj - maternji jezik,

- utorak, 12. maj - matematika,

- utorak, 13. maj - engleski jezik.

Ne propustite da nabavite uzorke testova i ostvarite što bolje rezultate na predstojećim testiranjima. Srećno!