OGLASILI SE NA HUMANITARNI POZIV

BENU apoteke Podgorica donirale Crvenom krstu Crne Gore pelene za bebe u vrijednosti preko 20.000 eura

Donacija se sastoji od 1895 pakovanja pelena za bebe i djecu
3285 pregleda 0 komentar(a)
BENU apoteka, Foto: BENU
BENU apoteka, Foto: BENU

Iako je situacija sa korona virusom uticala na čitavo društvo, najteže je pogodila bolesne i socijalno ugrožene porodice, a nije poštedjela ni porodice sa malom djecom i bebama.

Crveni krst Crne Gore kontinuirano je prisutan na terenu i po zahtjevima koje dobijaju od korisnika su se posebno istakli zahtjevi za pelenama za bebe. Tako su uputili poziv donatorima da daju svoj doprinos u odgovoru na humanitarne zahtjeve.

BENU Apoteka se oglasio na ovaj humanitarni poziv Crvenog krsta i donirao pelene u vrednosti preko 20.000  eura.  

Donirali pelene za bebe u vrijednosti preko 20.000 eura

‘’Donacija se sastoji od 1895 pakovanja pelena za bebe i djecu, a BENU se trudi i uvijek se rado odazove da pomogne, pa smo zato i odlučili da se ovog puta  odazovemo i doniramo pelene Crvenom krstu Crne Gore.

Drago nam je da pomognemo, naročito u vremenu kad, nažalost, broj ljudi u stanju socijalne potrebe raste, a posebno nam je drago kad znamo da pomoć ide najnježnijim bićama - bebama," izjavio je Zoran Martinović, direktor BENU apoteka.

Donirali pelene za bebe u vrijednosti preko 20.000 eura

Kako potrebe za ovom vrstom pomoći postoje širom Crne Gore, ona će biti distribuirana u svim opštinama putem opštinskih organizacija Crvenog krsta.

"U ovim okolnostima veoma intenzivno radimo, kako bismo pružili podršku što većem broju građana koji nam se obratio za pomoć. Posebno nam je važno da što brže i što bolje odgovorimo na potrebe najmlađih. Zato se zahvaljujemo BENU Apotekama na iskazanoj društvenoj odgovornosti i ovoj važnoj donaciji, koja će nam pomoći da ispunimo našu humanitarnu misiju," saopštila je Jelena Dubak, generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore.

Galerija