Potpisan sporazum o poslovnoj saradnji Pošte Crne Gore i kompanije Voli

Sporazum je potpisan u cilju boljeg predstavljanja i nastupa na tržištu obije kompanije
8497 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Bokan i Božidar Vuksanović, Foto: Pošta Crne Gore
Dragan Bokan i Božidar Vuksanović, Foto: Pošta Crne Gore

Sporazum o poslovnoj saradnji Pošte Crne Gore i kompanije Voli trade potpisali su danas Izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović i Predsjednik Odbora direktora Volija Dragan Bokan.

Sporazum je potpisan u cilju boljeg predstavljanja i nastupa na tržištu obije kompanije.

“Cilj Pošte Crne Gore je da svoje resurse upotrijebi u funkciji stvaranja najpovoljnijeg ambijenta i da doprinese stvaranju spone između privrednih subjekata i građana. S obzirom na izuzetne resurse, Pošta Crne Gore jeste u mogućnosti da obezbijedi kvalitetnu dostavu na cijeloj teritoriji Države bez obzira na okolnosti trenutka i aktuelnu pandemiju. Naš cilj je da uvijek i na svakom mjestu budemo na raspolaganju građanima”, kazao je Izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović.

Izvršni direktor Pošte je naglasio da je iz potpisanog sporazuma proističe ugovor koji građanima daje mogućnost da pozivom ili putem web-a poruče neki od ponuđenih paketa odnosno proizvoda i da im naručeni proizvodi budu dostavljeni na kućnu adresu u kratkom roku.

“Saradnja Pošte i Volija stvara novu vrijednost za potrošače i korisnike i proizvod je uvezivanja komunikacionih i dostavnih resursa Pošte Crne Gore, s jedne strane, i određenih proizvoda iz ponude kompanije Voli, s druge strane.

Trgovina životnih namirnica od sada ne podrazumijeva isključivo odlazak u prodajne objekte. Potrošači imaju priliku da trgovinu na brz i jednostavan način obave iz svojih domova”, zaključio je Vuksanović.

Predsjednik Odbora direktora kompanije Voli Dragan Bokan kazao je da Voli i Pošta Crne Gore dijele zajedničku misiju da uz kvalitet ponude, nove vrijednosti za korisnike i potrošače i stvaranje uslova za motivisanje zaposlenih, uvijek idu korak dalje i pomjeraju standarde u skladu sa zahtjevima savremenog tržišta.

Potpisivanje sporazuma za nas predstavlja posebnu obavezu da kroz partnerski odnos sa ovom instiucijom koja je na usluzi građanima Crne Gore još od 19.vijeka, u ovom novom, savremenom dobu, na efikasan način u skladu sa najboljim iskustvima inostranih tržišta odgovorimo svim potrebama naših korisnika i potrošača.

Voli će uz Poštu Crne Gore postati bliži svojim potrošačima kroz dostavu proizvoda na kućnu adresu, što predstavlja odličnu povoljnost, ne samo u situacijama kao što je aktuelna pandemija.

Sigurni smo da će Pošta u Voliju imati pozdanog partnera, koji kroz sve svoje sisteme funkcionisanja predstavlja reper savremene i dobro organizovane kompanije. Sporazum koji smo danas ozvaničili označava početak saradnje čiji će pun potencijal pokazati novi izazovi na tržiištu i sve viša očekivanja potrošača i korisnika “ izjavio je predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan.

Olivera Martinović, Peđa Šegerec
Olivera Martinović i Peđa Šegerec(Foto: Pošta Crne Gore)

Danas je potpisan i prvi ugovor koji proizilazi iz Sporazuma o saradnji. Ugovor o dostavi paketa i proizvoda na adresu korisnika potpisali su Olivera Martinović, pomoćnica Izvršnog direktora za poštansko poslovanje i platni promet i Peđa Šegerec, komercijalni direktor Voli-ja.

Ugovor o dostavi proizvoda i paketa podrazumijeva mogućnost da korisnici pozivom Call centra na 19801 ili putem Poštinog web shopa poruče jedan od Volijevih paketa životnih namirnica ili paketa hemije čije su cijene iste kao u Voli marketima. Dostavljači Pošte Crne Gore će paket dostaviti na adresu poručioca. Primalac paketa ima mogućnost da plati u gotovini ili platnom karticom Poštinom dostavljaču.