Pripremite se za poslovni svijet sjutrašnjice

Trenutna pandemija uzrokovala je, kako u kompanijama, tako i u pojedincima, velike turbulencije i nesigurnosti, a istovremeno probudila neodložnu potrebu za razvojem i usavršavanjem. Učenje je ključni faktor u pripremi za budućnost
4512 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Cortugli
Ilustracija, Foto: Cortugli
Ažurirano: 13.05.2020. 12:34h

Tokom posljednjih par nedelja, uloga menadžera sa znatno promijenila. Trenutne okolnosti od njih zahtijevaju inovativnost, stvaranje novih prilika, rušenje barijera i očuvanje konkurentnosti. COTRUGLI poslovna škola, vodeća poslovna škola u JI Evropi, svojim polaznicima omogućuje MBA programe po svjetskim standardima, tokom kojih razvijaju znanja i vještine uz koje je moguće promptno odgovoriti na nove izazove. Dugi niz godina COTRUGLI svojim polaznicima pomaže u njihovom profesionalnom i ličnom razvoju, kao i ubrzanom poslovnom napretku.

Trenutna pandemija uzrokovala je, kako u kompanijama, tako i u pojedincima, velike turbulencije i nesigurnosti, a istovremeno probudila neodložnu potrebu za razvojem i usavršavanjem. Učenje je ključni faktor u pripremi za budućnost. Jedino se nadvladavanjem poznatih modela ponašanja i vještina može stvarati nova budućnost.

Ilustracija
Ilustracija(Foto: Cortugali)

Kao škola koja je oduvijek posvećena pomaganju pojedincima i biznisima da ostvare pun potencijal i postanu najbolja verzija sebe, COTRUGLI Business School omogućuje posebne upisne pogodnosti za ambiciozne poslovne ljude koji su odlučni da na izazove odgovore znanjem.

Iskoristite priliku i postanite uspješan menadžer koji je u potpunosti spreman za poslovni svijet sjutrašnjice! Saznajte više.

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspijeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu i biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI poslovna škola obezbeđuje svojim polaznicima. Svi naši programi su međunarodno akreditovani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima garantuje svjetsku prepoznatljivost i konkurentnost diplome, najviši kvalitet predavača, iskustvo i relevantnost polaznika kao i dodatne aktivnosti koje podržavaju umrežavanje polaznika. Naš alumni čine poslovni ljudi (menadžeri i preduzetnici) iz različitih industrija iz cijele JI Evrope. Ponosimo se činjenicom da za 18 godina postojanja imamo preko 20,000 zadovoljnih klijenata koji su prošli kroz različite programe, kao i preko 2,200 alumnija sa E/MBA programa. Ovdje možete pročitati njihova iskustva