Opština Tivat: Ukupno podijeljeno 1.535 paketa pomoći

S obzirom na ublažavanje mjera NKT-a, aktivnosti Crvenog krsta Tivta biće nastavljene periodičnim dijeljenjem setova iz pomoći koja je za tu svrhu određena, sve do proglašanja kraja epidemiološke situacije u Crnoj Gori
363 pregleda 1 komentar(a)
Crveni krst tivat, Foto: Siniša Luković
Crveni krst tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 13.05.2020. 15:03h

Ukupno 1.535 paketa pomoći je podijeljeno stanovništvu iz socijalno ugroženih kategorija, porodicama koje su u stanje socijalne potrebe došle zbog epidemiološke situacije kao i pripadnicima RE populacije u Tivtu.

“U posljednjem kontigentu, pomoć je obezbijeđena za ukupno 274 porodice kojima je uručeno 548 paketa. Takođe od početka mjeseca, 14 paketa je podijeljeno članovima osam porodica RE populacije koje su bile izostavljene sa prethodnog spiska”, saopštili su juče iz tivatske Opštine.

S obzirom na ublažavanje mjera NKT-a, aktivnosti Crvenog krsta Tivta biće nastavljene periodičnim dijeljenjem setova iz pomoći koja je za tu svrhu određena, sve do proglašanja kraja epidemiološke situacije u Crnoj Gori.

S obzirom na prestanak rada Kol centra Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, od petka, 15. maja do 1. juna na snazi će biti broj za hitne situacije Službe zaštite i spašavanja Tivat (032 671 318), a nakon tog perioda, shodno redovnim aktivnostima nadzornog organa - Sekretarijata za sport, mlade i socijalna pitanja, za ovakve situacije, biće aktuelni brojevi telefona i Centra za socijalni rad i OO Crveni krst.

Bonus video: