Slučaj bivše viceguvernerke CBCG: Vještak potvrdio da vlaga povećava astmu

Vještakinja Borovinić Bojović je u dopunskom izvještaju navela da i nakon uvida u medicinski karton tužiteljke Radović ostaje pri ranijem nalazu da su zdravstvene posljedice od astme otežane vlagom u njenoj kancelariji u CBCG i emocionalnim stresom na poslu
12336 pregleda 7 komentar(a)
Irena Radović, Foto: Luka Zeković
Irena Radović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.05.2020. 21:32h

Suđenje po tužbi bivše viceguvernerke Centralne banke (CBCG) Irene Radović za mobing protiv CBCG i guvernera Radoja Žugića, održano je danas saslušanjem vještaka medicinske struke Jelene Borovinić Bojović i finansijske struke Zdravke Poleksić, a sjutra će biti nastavak.

Vještakinja Borovinić Bojović je u dopunskom izvještaju navela da i nakon uvida u medicinski karton tužiteljke Radović ostaje pri ranijem nalazu da su zdravstvene posljedice od astme otežane vlagom u njenoj kancelariji u CBCG i emocionalnim stresom na poslu.

Advokati CBCG su osporavali raniji nalaz.

Vještakinja Poleksić je nakon više odlaganja juče predstavila svoj izvještaj o primanjima svih viceguvernera u CBCG i ulaganjima u njihove kabinete.

Radović i njen advokat iznijeli su više zamjerki na nalaze vještakinje Poleksić.

Nakon četiri sata trajanja ročišta, a kako su Radović i njen advokat imali još pitanja za vještakinju Poleksić, sudija Mladen Grdinić je prekinuo suđenje koje će biti nastavljeno sjutra .

Bonus video: