Ulcinj: Parking servisu nagrada za poslovnu izvrsnost u 2019.

U ulcinjskom preduzeću ističu da je to još jedan dokaz i nagrada za uloženi trud u prethodnom periodu, kao i dodatna motivacija za naredni period
871 pregleda 0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Luka Zeković
Ulcinj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.05.2020. 09:26h

Parking servis Ulcinj, dobitnik je sertifikata za poslovnu izvrsnost u 2019.godini, potvrđeno je Vijestima iz ulcinjskog preduzeća. Finansijsku analizu crnogorskog tržišta za prošlu godinu, uradila je bonitetna kuća Solvent Rating.

"U pitanju je priznanje koje se izdaje najkvalitetnijim i najlikvidnijim firmama koje ispunjavaju najviše kriterijume izvrsnosti i spadaju u sam vrh privrednih društava u Crnoj Gori i koji su ovlašćeni za upotrebu statusa kao simbola bonitetne izvrsnosti. Važno je napomenuti da se navedeno priznanje dodjeljuje samo firmama sa dobrim finansijskim poslovanjem, odnosno ostvarivanjem najkvalitetnije ocjene boniteta A, kao pokazatelj finansijske stabilnosti",saopštili su iz Parking servisa kako priznanje pojašnjavaju u "Solvent Ratingu".

U ulcinjskom preduzeću ističu da je to još jedan dokaz i nagrada za uloženi trud u prethodnom periodu, kao i dodatna motivacija za naredni period.

Nakon prinudne pauze zbog epidemije koronavirusa, Parking servis, počev od ponedeljka 18. maja, nastavlja sa redovnim aktivnostima u punom kapacitetu.

Bonus video: