Počasni Konzul Ukrajine donirao dezinfekciona sredstva vrijedna 10.000 eura

"Naša ustanova je visoko profesionalno odgovorila ozbiljnom izazovu sa kojim se suočilo čovječanstvo. Veoma nas raduje da smo u ovim teškim iskušenjima imali veliko razumijevanje i podršku prijatelja naše ustanove i naše države", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću

0 komentar(a)
KCCG, Foto: Luka Zeković
KCCG, Foto: Luka Zeković

Počasni Konzul Akademik Nacionalne akademije nauka Ukrajine Nj. E. Stanislav Dovgij donirao je dezinfekciona sredstva Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) u vrijednosti 10 hiljada eura.

Rukovodstvo Kliničkog centra Crne Gore, na čelu sa direktorom dr Jevtom Erakovićem ovim putem uputilo je zahvalnost Nj. E. Stanislavu Dovgiju na vrijednoj donaciji.

"Naša ustanova je visoko profesionalno odgovorila ozbiljnom izazovu sa kojim se suočilo čovječanstvo. Veoma nas raduje da smo u ovim teškim iskušenjima imali veliko razumijevanje i podršku prijatelja naše ustanove i naše države", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću.

Iz KCCG saopštavaju da je ova donacija još jedan primjer uzajamnog njegovanja prijateljskih odnosa između naša dva naroda. Pandemija COVID-19 je pokazala da je zajedničko djelovanje i uzajamna podrška najbolji put za njeno suzbijanje.

"Još jednom upućujemo najiskreniju zahvalnost Nj. E. Stanislavu Dovgiju na ovom humanom činu jer je nesebična pordška i pomoć drugima od neprocjenjivog značaja u iskušenjima kada svi ulažemo maksimalne napore da zaštitimo zdravlje populacije."

Bonus video: