Donacija humane Baranke

"U Baru se uskoro otvara fondacija koja će se u saradnji sa veleprodajama baviti distribucijom hrane za ugrožene stanovnike širom Crne Gore, kao i za potrebe narodnih kuhinja u Crnoj Gori."

7907 pregleda 0 komentar(a)
Tatjana Đenđinović Brdar, Foto: Facebook
Tatjana Đenđinović Brdar, Foto: Facebook

Baranka Tatjana Đenđinović Brdar, odlučila je da svoje zarade donira za završetak radova na kući dječaka Viktora Radulovića iz Nikšića, koji ima oboljenje bubrega.

Đenđinović Brdar svojevremeno je bila zaposlena u Narodnoj kuhinji u tom gradu, ali je zbog zdrastvenih razloga pošla na bolovanje u decembru. Radni angažman prekinula je u aprilu ove godine.

“Radovi na kući su skoro gotovi i ostali su finalni detalji, pa im je pomoć dobrodošla. Tatjana je i prije radnog angažmana kuvala u svom domu, o trošku svoje porodice, za korisnike Crvenog krsta sa nekoliko žena iz Bara”, saopštili su iz nevladine organizacije Izvor života i zahvalili se u ime porodice Radulović i u svoje ime - na značajnoj donaciji.

“U Baru se uskoro otvara fondacija koja će se u saradnji sa veleprodajama baviti distribucijom hrane za ugrožene stanovnike širom Crne Gore, kao i za potrebe narodnih kuhinja u Crnoj Gori. Osnivač fondacije je direktorica ‘Izvora života’ Konstantina Vojinović, dok će Tatjana biti direktorica“, saopštili su iz te nevladine organizacije.

Kako su kazali, u toku su pregovori sa relevantnim institucijama i državnim službama kod kojih su naišli na razumijevanje i podršku za osnivanje fondacije.

Bonus video: