Nikšićanin kažnjen sa 500 eura: Mašina i gomila pijeska na trotoaru trga

Prošle sedmice za nelegalno odlaganje otpada van mjesta za koje je predviđeno procesuirana su tri lica kojima su napisane kazne u iznosu od po 500 eura

6152 pregleda 3 komentar(a)
Mašina nasred Trga slobode, Foto: Komunalna policija Nikšić
Mašina nasred Trga slobode, Foto: Komunalna policija Nikšić

Nikšićka Komunalna policija kaznila je sugrađanina, K.A. sa 500 eura jer je na Trgu slobode, 28. maja na trotoaru, bez odobrenja nadležnog sekretarijata postavio mašinu za izvođenje radova i veću količinu pijeska.

„Za izvođenje svih vrsta radova potrebno je pribaviti neophodne saglasnosti i dobiti rješenje od Sekretarijata za urbanizam i uređenje prostora. Minulog vikenda službenici Komunalne policije imali su novo postupanje u vezi sa nelegalnim odlaganjem otpada u mjestu Gvozdenice, a lice koje je prekršilo Zakon o komunalnoj djelatnosti je u procesu identifikacije“, navodi se u saopštenju Komunalne policije.

Prošle sedmice za nelegalno odlaganje otpada van mjesta za koje je predviđeno procesuirana su tri lica kojima su napisane kazne u iznosu od po 500 eura. Na ovaj način, Komunalna policija nastoji da što uspješnije riješi problem nelegalnog odlaganja otpada jer su divlje deponije, u gradu pod Trebjesom, nažalost postale dio svakodnevice.

„Služba Komunalne policije vršiće konstantne obilaske ugroženih lokaliteta po pitanju nelegalnog odlaganja otpada, a posebno pojačane aktivnosti će biti u danima vikenda“, poručio je načelnik Komunalne policije Novica Milović.

Bonus video: