Diznijeve „Petominutne bajkovite priče“

Prvi put u Crnoj Gori Diznijeva kolekcija petominutnih priča za djecu

1582 pregleda 0 komentar(a)
Diznijeve „Petominutne bajkovite priče“, Foto: Vijesti
Diznijeve „Petominutne bajkovite priče“, Foto: Vijesti

Četrnaesta knjiga „Petominutne bajkovite priče” na kioscima od četvrtka, 4. Juna podsjetiće vas na poznate priče iz vašeg djetinjstva, a ponovo i na stare dobre Diznijeve junake Mikija, Mini, Paju, Šilju, Pata...

Razmislite gdje je čarobno stablo odvelo Mikija, Šilju i Paju. Sjetite se kako se gradska vjeverica provela u posjeti rođacima sa sela, ali i kako se Mini provela u ulozi Crvenkape, a Daba u ulozi zlog vuka. Pročitajte kako su se Mini i Miki isčupali iz kandži zle vještice, a saslušajmo i obućara i vilenjake koji će nam objasniti kako su čarobna bića pomogla jadnom mišiću da postane najbolji obućar na svijetu.

Zato čitajmo djeci i podijelimo sa njima naše bajkovite priče, jer će ova važna navika odigrati veliku ulogu u formiranju naših mališana, njihovom kasnijem učenju, savladavanju vještine čitanja i pisanja, razumijevanju svijeta koji ih okružuje. Čitajte im stalno, uživajte u pričama i čitanju, pričajte sa njima. Svaki dan odvojite vrijeme za čitanje i povedite ih na uzbudljivo putovanje kroz slike i riječi!

Četvrtak, 4. jun, četrnaesta knjiga iz Diznijeve fantastične kolekcije Petominutnih priča.

Bonus video: