Za prvu bebu rođenu u nikšićkoj Župi 100 eura

"Na ovaj način mjesna zajednica nastoji da, kroz simboličan gest, podstakne rađanje što većeg broja djece, što je glavni preduslov za opstanak i razvoj svakog mjesto, posebno ako se to radi o seoskom području”, kazao je predsjednik MZ Dragoljub Radulović
61 pregleda 1 komentar(a)
beba, bebe, majka, Foto: Shutterstock
beba, bebe, majka, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.02.2018. 12:18h

Savjet Mjesne zajednice Župa nikšićka uručio je 100 eura roditeljima prvorođene bebe u ovoj godini u toj MZ, Dragani i Marinku Vojinoviću, koji su Balšu dobili 8. januara.

Vojinovićima, koji imaju i dvoipogodišnju djevojčicu, uručena je i oprema i higijenski paket, koji je MZ dobila zahvaljujući donaciji Crvenog krsta.

"Već drugu godinu zaredom prvorođenu bebu u našoj Mjesnoj zajednici nagrađujemo sa 100 eura. Na ovaj način mjesna zajednica nastoji da, kroz simboličan gest, podstakne rađanje što većeg broja djece, što je glavni preduslov za opstanak i razvoj svakog mjesto, posebno ako se to radi o seoskom području”, kazao je predsjednik MZ Dragoljub Radulović.

Savjet mjesne zajednice će, kako je obećao Radulović, i u narednom periodu, kroz aktivnosti, dati akcenat na unapređenju uslova života za najmlađe stanovnike.

Bonus video: