"Ljetuj doma", posebne povoljnosti za domaće turiste

Zahvaljujući platformi "Ljetuj doma", građani Crne Gore moći će da pronađu odgovarajuću opciju za ljetnji odmor ili avanturu, uz značajne popuste koji ce biti ponuđeni od strane turističke privrede i besplatno promovisani na sajtu

3536 pregleda 75 reakcija 2 komentar(a)
NTO CG, Foto: NTO Crne Gore
NTO CG, Foto: NTO Crne Gore

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG) u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, kroz kampanju "U društvu prirode" želi da inspiriše lokalno stanovništvo da odmor provede u svojoj zemlji i da se bolje upoznaju sa raznovrsnom i bogatom crnogorskom turističkom ponudom,

Iz NTOCG navode da je iako je crnogorski turizam u najvećoj mjeri oslonjen na međunarodne dolaske, oni imaju namjeru da u ovoj vanrednoj godini podrže nacionalnu ekonomiju i domaći turizam koji će imati ključnu ulogu u oporavku ovog sektora.

Kroz saradnju sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i partnerima rade na pripremi niza programa i akcija.

“U tom smislu, kao glavni partneri pružamo punu podršku realizaciji akcije „Ljetuj doma“ koja ima za cilj da se afirmišu domaći turistički kapaciteti i kroz posebne povoljnosti za građane oni podstaknu da odmor ili vikend provedu u svojoj zemlji i iskoriste priliku da je bolje upoznaju i dožive neke od onih, do sada možda neistraženih segmenata bogate i raznovrsne turističke ponude naše zemlje,” ističu u NTOCG.

Zahvaljujući platformi "Ljetuj doma", građani Crne Gore moći će da pronađu odgovarajuću opciju za ljetnji odmor ili avanturu, uz značajne popuste koji ce biti ponuđeni od strane turističke privrede i besplatno promovisani na sajtu www.ljetujdoma.me. Pored popusta na ugostiteljske usluge, planirane su I dodatne povoljnosti kao što su poklon vaučeri kao što su besplatan vikend, večera, i sl.

"Činjenica je da veliki broj građana nije upoznat sa cjelokupnom domaćom turističkom ponudom. Tome u prilog govore i statistički podaci kakav je npr. podatak da više od 70% crnogoraca nije bilo na Prokletijama. Akcija “Ljetuj doma” naišla je na veliko interesovanje turističkih zaposlenika", zaključuje se u saopštenju NTOCG.

Osim putem sajta, građani će o atraktivnim ponudama i popustima moći da se informišu putem društvenih mreža, facebook I Instagram stranice “Ljetuj doma”.

Bonus video: