institucije zadužene za promociju Crne Gore utonule u „zimski san“.

URA: NTO ne radi ništa po pitanju brendiranja Crne Gore kao 'corona free' destinacije

"Na zvaničnoj web prezentaciji NTO-a nema nikakvih reklamnih poruka usmjerenih na promociju Crne Gore kao 'corona free destinacije' i ako bi to trebala da bude okosnica brendiranja Crne Gore u ovoj ljetnjoj turističkoj sezoni", navodi se u saopštenju

1308 pregleda 123 reakcija 10 komentar(a)
Sajt NTO, Foto: Sajt NTO
Sajt NTO, Foto: Sajt NTO

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore nije uradila gotovo ništa po pitanju promocije Crne Gore kao „corona free“ destinacije, što se najbolje može vidjeti i jednostavnim posjećivanjem zvanične web prezentacije NTO-a, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Umjesto da, kako kažu, svi resursi u ovom trenutku budu usmjereni ka spašavanju makar jednog dijela ljetnje turističke sezone one institucije koje su zadužene za promociju Crne Gore kao da su utonule u „zimski san“.

"Na zvaničnoj web prezentaciji NTO-a nema nikakvih reklamnih poruka usmjerenih na promociju Crne Gore kao 'corona free destinacije' i ako bi to trebala da bude okosnica brendiranja Crne Gore u ovoj ljetnjoj turističkoj sezoni. Neshvatljivo je da je organizacija koja je najodgovornija za promociju Crne Gore na inostranom tržištu utonula u potpunu pasivnost i ne radi gotovo ništa po ovom pitanju“, navode iz URE.

Podsjećaju da su još u vrijeme epidemije u Crnoj Gori izašli sa inicijativom za brendiranjem Crne Gore kao 'corona free' destinacije, što je Vlada Crne Gore kasnije i prihvatila.

"Danas vidimo da nema nikakvih aktivnosti po pitanju promocije Crne Gore u ovom pravcu a ona organizacija koja je od novca iz budžeta zadužena za promociju i brendiranje Crne Gore potpuno je gluva i nijema u ovom trenutku. To smatramo neprihvatljivim“, zaključuju u saopštenju iz URE.

Preporučujemo za Vas