OD 1. JULA DO 1. SEPTEMBRA SPECIJALNI IZLETI

U subotu otvaranje ljetnje sezone u ski centru Kolašin 1600

Tokom cijele sezone obezbijeđen je i besplatan parking

1176 pregleda 5 komentar(a)
U subotu otvaranje ljetnje sezone, Foto: Kolašin 1600
U subotu otvaranje ljetnje sezone, Foto: Kolašin 1600

Skijališta Crne Gore u subotu će zvanično otvoriti ljetnju turističku sezonu u ski centru Kolašin 1600.

“Za taj dan obezbijeđen je besplatan prevoz iz Podgorice. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj 069 080 081 radnim danima od osam do 16 sati”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Skijališta.

Svi posjetioci, kako se dodaje, moći će da uživaju u nacionalnoj kuhinji restorana Troglava i panoramskoj vožnji žičarom koja će tog dana za sve goste biti besplatna.

Za najmlađe posjetioce biće otvorena dječija igraonica Bambi. Tokom cijele sezone obezbijeđen je i besplatan parking.

“Ove sezone, svi posjetioci ski centra Kolašin 1600 moći će da uživaju u proširenoj ponudi outdoor aktivnosti kao što su planinarske ture uz pratnju iskusnih vodiča, kao i biciklističke, ture quadovima i jeep safari ture”, dodaje se u saopštenju.

Posebnu vrstu atrakcije predstavlja izlet Bjelasičke noći, koji podrazumjeva noćenje pod vedrim nebom u šatorima, u blizini vrha Troglava.

Pored outdoor aktivnosti, za sve kompanije u ponudi su organizacije poslovnih proslava kao i široka ponuda kreativnih team building aktivnosti.

Od 1. jula do 1. septembra u ponudi će biti specijalni izleti iz Podgorice pod veoma povoljnim uslovima.

“Svake subote i nedelje biće organizovane autobuske ture iz Podgorice do ski centra Kolašin 1600 sa organizovanim ručkom i vožnjom žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine. Cijena izleta iznosiće deset eura za djecu i 12 eura za odrasle”, navodi se u saopštenju.

Takođe, svakog dana, iz Kolašina do ski centra Kolašin 1600 biće utvrđene dvije besplatne autobuske linije.

I ski centar Savin kuk na Durmitoru otvara svoja vrata u subotu, kada će zvanično početi ovogodišnja ljetnja turistička sezona.

Na dan otvaranja karte za panoramsko razgledanje planine biće besplatne za sve posjetioce, a tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking.