Filip Moris lansirao IQOS u Crnoj Gori!

IQOS, koji proizvodi kompanija Filip Moris (Philip Morris International) predstavlja elektronski uređaj koji zagrijeva, ali ne sagorijeva duvan. Izbjegavanjem procesa sagorijevanja, IQOS oslobađa do 95% manje štetnih materija od onih koje nastaju pušenjem

20099 pregleda 55 reakcija 0 komentar(a)
Inovativni uređaj IQOS dostupan i u Crnoj Gori, Foto: Filip Moris
Inovativni uređaj IQOS dostupan i u Crnoj Gori, Foto: Filip Moris

Inovativni uređaj IQOS baziran na tehnologiji zagrijevanja bezdimnog duvana od sada je napokon dostupan i u Crnoj Gori.

Inovativni uređaj IQOS
Inovativni uređaj IQOSfoto: Filip Moris

IQOS, koji proizvodi kompanija Filip Moris (Philip Morris International) predstavlja elektronski uređaj koji zagrijeva, ali ne sagorijeva duvan.

Izbjegavanjem procesa sagorijevanja, IQOS oslobađa do 95% manje štetnih materija od onih koje nastaju pušenjem.

Inovativni uređaj IQOS
Inovativni uređaj IQOSfoto: Filip Moris

Za njegovu upotrebu koriste se posebno dizajnirane patrone bezdimnog, nesagorijevajućeg duvana, a tokom procesa njihove upotrebe nema dima i pepela.

Lazović
Lazovićfoto: Filip Moris

"IQOS je revolucionarni proizvod na kojem je kompanija Filip Moris (Philip Morris International) radila više od deset godina. Rezultat je rada i zalaganja više od 400 svjetskih naučnika iz tridesetak naučnih disciplina dok je u samo istraživanje i razvoj do sada uloženo preko sedam milijardi dolara. Za svega nekoliko godina od prvog lansiranja u Japanu pa do danas, više od 10 miliona odraslih pušača u 53 zemlje širom svijeta odlučilo se za prelazak sa tradicionalnih cigareta na bezdimne duvanske proizvode koji se koriste pomoću tehnologije kao što je IQOS. Od sada, i punoljetni pušači u Crnoj Gori, koji bi inače nastavili da konzumiraju cigarete, imaće mogućnost da pređu na ovu manje štetnu alternativu pušenju. Na ovaj način opredijelili smo se za stvaranje svijeta bez dima, nudeći odraslim pušačima bolji izbor“, rekao je generalni direktor kompanije Filip Moris za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu Srđan Lazović.

IQOS uređaj dostupan je u IQOS zoni u šoping molu Delta City, a više informacija se nalazi na WEB sajtu.

IQOS prodajni savjetnici će na samoj zoni zainteresovanim potrošačima – punoljetnim pušačima pružati sve informacije o ovoj tehnologiji.