Plesači Matriksa dominirali u Podgorici

Klubovi “Matrix” Podgorica i “Matrix” Danilovgrad osvojili su po 15 prvih mjesta, slijedi nikšićki “Akord” sa 10...
153 pregleda 0 komentar(a)
Matriks, Foto: Matrix
Matriks, Foto: Matrix
Ažurirano: 10.02.2018. 17:39h

Plesni klubovi “Matrix Podgorica” i “Matrix Danilovgrad” imali su najviše uspjeha na Montenegro Winter Dance FEST-u održanom minulog vikenda u Podgorici, saopštili su iz kluba.

Organizator takmičenja na kom je učestvovalo oko 700 takmičara iz 13 klubova, bili su “Matrix” i Savez modernog plesa Crne Gore.

U ime kluba organizatora, direktorica “Matrixa” Mia Rakočević kazala je da je turnir, na kom su sudile domaće i međunarodne sudije, protekao u fer i sportskom nadmetanju.

“Najviše uspjeha imali su plesni klubovi Matrix Podgorica i Matrix Danilovgrad sa po 15 osvojenih prvih mjesta, slijedi 'Akord'- Nikšić sa 10, zatim nikšićki 'Matrix' sa osam, klub 'Alisa' iz Kotora sa šest osovojenih prvih mjesta. Najuspješnija takmičarka na turniru je Tamara Pejović sa osam prvih mjesta", kazala je Rakočevićeva.

Objasnila je da je turnir trajao do kasnih večernjih sati i da su posjetioci imali priluku da pod punim scenskim svjetlom vide iskusne ekipe i soliste.

"Naročito u kategorijama juniora i odraslih. Imali smo priliku da na sceni vidimo i dvije svjetske šampionke, koje su tu titulu osvojile oktobra 2017. u Rimu. Njih dvije sada su nastupale u više kategorija”.

Bonus video: