Žabljak pun posjetilaca povodom dvodnevnog zabavnog programa

Ovaj događaj samo je jedan u nizu koje u toku ove zimske sezone realizuje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore
71 pregleda 4 komentar(a)
Žabljak skijalište, Foto: Nacionalna turistička organizacija
Žabljak skijalište, Foto: Nacionalna turistička organizacija
Ažurirano: 10.02.2018. 19:07h

Raznovrsni sportski sadržaji, bogat muzički program, animacija za najmlađe i pristupačne cijene danas su privukli veliki broj ljubitelja snijega u ski-centre Savin Kuk i Javorovača.

Nakon izuzetno posjećenog „Ski opening“ vikenda organizovanog u decembru u ski-centru Kolašin 1450, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Turistička organizacija Žabljaka ovog vikenda, 10. i 11. februara, organizovala je dvodnevni zabavni program u ski centrima na Žabljaku.

"Obezbijeđen besplatan prevoz omogućio je svim zainteresovanima da organizovano posjete Žabljak i uživaju u cjelokupnoj ponudi ski-centara na jednodnevnoj ili pak dvodnevnoj bazi. Za dobru zabavu na ski-stazama bili su zaduženi DJ Mr Jools i DJ Shar, a potom i popularni bend Senkina đeca, koji je na Javorovači svojim koncertom dodatno zagrijao atmosferu na snijegu. Za najmlađe posjetioce Žabljaka organizovan je i dvodnevni program animacije, za koju je, na radost brojnih mališana, zadužen Žarko Žabac," navode iz NTO Crne Gore.

Domaćini su, kako se dodaje, u znak dobrodošlice, između ostalih pogodnosti, za sve svoje goste obezbijedili piće po promotivnim cijenama, a sniježna avantura sa DJ žurkama i animacijom za djecu nastavlja se i u nedjelju, 11. februara.

Ovaj događaj samo je jedan u nizu koje u toku ove zimske sezone realizuje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore. Nakon događaja na Žabljaku, organizatori najavljuju još jedno vikend dešavanje na Vučju planirano za 17. i 18. februar.

Za sve zainteresovane predviđen je besplatan autobuski prevoz, a rezervacije mjesta mogu se obaviti besplatnim pozivom na broj call centra 0 8000 1300.

Bonus video: