primio najbolje predstavnice streljačke ekipe VCG

Dakić: Ženska streljačka ekipa VCG ostvaruje zavidne rezultate

Žensku ekipu koja je u prethodnom periodu osvajala značajna priznanja i na prethodnim takmičenjima čine poručnica Jelena Pašić iz Čete specijalnih snaga, vodnica Rosa Lalić Mujović iz Čete vojne policije i profesorica Branka Vujičić, zaposlena u Centru za obuku u Danilovgradu

1275 pregleda 0 komentar(a)
Dragutin Dakić primio najbolje predstavnice streljačke ekipe VCG, Foto: Ministarstvo odbrane
Dragutin Dakić primio najbolje predstavnice streljačke ekipe VCG, Foto: Ministarstvo odbrane

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general major Dragutin Dakić, primio je najbolje predstavnice streljačke ekipe Vojske Crne Gore (VCG), nagrađene u kategoriji pištolj na „V Kupu Nezavisnosti u preciznom streljaštvu“ u Nikšiću, saopšteno je iz Ministarstva odbrane .

Tom prilikom, Dakić im je čestitao i izrazio zadovoljstvo za izuzetne rezultate vrijedne pažnje.

On je kazao da su očekivanja ispunjena, jer je uložen rad i ogromno zalaganje.

„Osvajanjem prvog mjesta na Kupu, Vojska Crne Gore je predstavljena na valjan i primjeran način širom države, posebno za sprot koji je tradicionalno podrazumijevao učešće muškaraca. Time su članice ženske ekipe u streljaštvu VCG još jednom pokazale da su ravnopravne sa svojim muškim kolegama“, kazao je Dakić.

On je izrazio nadu da će u narednom periodu njihov talenat biti prepoznat na međunarodom planu, te im poželio dalji uspjeh u sportskom, profesionalnom i ličnom životu, uz podršku Ministarstva i Vojske.

Žensku ekipu koja je u prethodnom periodu osvajala značajna priznanja i na prethodnim takmičenjima čine poručnica Jelena Pašić iz Čete specijalnih snaga, vodnica Rosa Lalić Mujović iz Čete vojne policije i profesorica Branka Vujičić, zaposlena u Centru za obuku u Danilovgradu.