Vlada: Stadion na Cetinju biće jedan od najvrednijih sportskih objekata u CG

"Vlada za taj objekat, koji će imati kapacitet 5.192 mjesta, izdvaja 4,4 miliona eura a ostatak Fudbalski savez Crne Gore i Prijestonica. To nije samo objekat već legitimacija naše zemlje i njene reprezentacije prema svijetu", navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore

2854 pregleda 14 komentar(a)
Marković obišao radove, Foto: Gov.me
Marković obišao radove, Foto: Gov.me

Premijer Crne Gore Duško Marković tokom jučerašnje posjete Cetinju obišao je radove na izgradnji fudbalskog stadiona, investicije vrijedne 8,8 miliona eura, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Stadion
Stadionfoto: Gov.me

"Vlada za taj objekat, koji će imati kapacitet 5.192 mjesta, izdvaja 4,4 miliona eura a ostatak Fudbalski savez Crne Gore i Prijestonica. Fudbalski stadion na Cetinju je jedan od najvrednijih objekata sportske infrastrukture u Crnoj Gori. To nije samo objekat već legitimacija naše zemlje i njene reprezentacije prema svijetu", navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Marković tokom obilaska
Marković tokom obilaskafoto: Gov.me

Iz Vlade su najavili nastavak ulaganja u sportsku i ukupnu infrastrukturu širom CG.

"Praćenje realizacije radova kao i kvaliteta i rokova na svakom gradilištu ostaje obaveza kojoj moraju biti posvećeni svi Vladini resori ali i lokalne samouprave", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: