Minić pozvao Vukovića na sučeljavanje zbog slučaja "Đurišić"

Advokat porodice Đurišić obratio se gradonačelniku Ivanu Vukoviću

5725 pregleda 181 reakcija 4 komentar(a)
Budislav Minić, Foto: Luka Zeković
Budislav Minić, Foto: Luka Zeković

Povodom jučerašnjeg Saopštenja Glavnog grada da je Osnovni sud u Podgorici usvojio tužbeni zahtjev Glavnog grada i utvrdio da porodici Đurišić ne pripada pravo korišćenja na predmetnom zemljištu obratio se Ivanu Vukoviću otvorenim pismom advokat porodice Đurišić Budislav Minić.

Pismo prenosimo integralno.

"Gradonačelniče Glavnog grada Besudne zemlje,

Lični i profesionalni uzusi me sprječavaju da komentarišem prvostepenu odluku politizovanog sudstva u Besudnoj zemlji, koju ste zloupotrebili u jučerašnjem ponovnom obmanjivanju javnosti.

Stoga Te pozivam da, umjesto „slavodobitnog“ mahanja papirom bez pravne snage, ilustrativnim za stanje sudstva u Besudnoj zemlji, izađeš pred javnost da sučelimo argumentaciju o bezgraničnom bezakonju i ljudskom nemoralu u „Slučaju Đurišić“ kojima se unižava moja Država i njen Glavni grad.

Ti, kao oličenje vlasti, i ja kao građanin, detaljno informisan o kriminalu i nemoralu na kojem se kitite zemljom Đurišića, da branimo Državu i Glavni grad od blamaže.

„Slučaj Đurišić“ godinama zaokuplja pažnju javnosti koja zaslužuje da čuje činjenice i vidi dokaze o sramotnom postupanju jedne od strana u sporu. Pružam Ti priliku da javnost (stručnu i laičku) uvjereš da to nije rukovodstvo Glavnog grada na čelu sa Tobom.

U protivnom, potvrdićeš da si protagonista nemorala kojim se uprava Podgorice služi da, na očiglednom kriminalu lokalne uprave, prisvoji đedovinu svojih građana."

Bonus video: