Grbović: Imamo ljekare koji ne služe na čast profesiji, ja kod njih neću na liječenje

„Moramo nažalost da pojačavamo mjere, ne smije više biti nikakvog okupljanja, mi idemo i u izbore, mislim da ne smije biti nikakvih, ni velikih tribina, ni malih, nego da zaista čuvamo zdravlje naših rađana"

41645 pregleda 3437 reakcija 175 komentar(a)
Grbović, Foto: Svetlana Mandić
Grbović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 26.06.2020. 20:12h

Predsjednik opštine Nikšić, Veselin Grbović, komentarisao je za loklani Javni servis (RTNK) novonastalu situaciju sa koronovirusom, ocijenivši da su do takvog stanja doveli neodgovorni potezi pojedinaca koji su putovali u zemlje odakle je importovan koronavirus, prenosi portal Onogošt.me.

Povodom minulih dešavanja kritikovao je i pojedine nikšićke ljekare ističući da ne služe na čast ljekarskoj profesiji.

Zapitao se da li građani Nikšića treba, kako je kazao, uopšte i da idu na liječenje kod njih.

„Moramo nažalost da pojačavamo mjere, ne smije više biti nikakvog okupljanja, mi idemo i u izbore, mislim da ne smije biti nikakvih, ni velikih tribina, ni malih, nego da zaista čuvamo zdravlje naših rađana. Iako, nažalost, imamo ljekare koji ne služe na čast profesiji i Hipokratovoj zakletvi, koji nijesu htjeli da pruže zdravstvenu zaštitu povrijeđenom policajcu koji je bio doveden u bolnicu. Mislim da zaista treba građani Nikšića da se zabrinu i da li će zaista ići kod tih ljekara da im pružaju zdravstvene usluge, ja sigurno neću“, poručio je Grbović.

Bonus video: