Krapović: Hapšenja me neće zaustaviti u u borbi za demokratizaciju Crne Gore

Oni su uhapšeni po nalogu Specijalnog državnog tužioca, a sumnjiče se za stvaranje kriminalne organizacije, a povodom blokade zgrade Opštine Budva i glavne raskrsnice 17. juna

38664 pregleda 567 reakcija 75 komentar(a)
Krapović, Bečić i Radović, Foto: Demokratska Crna Gora
Krapović, Bečić i Radović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 27.06.2020. 10:36h

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore i odbornik te partije u Skupštini opštine (SO) Budva Dragan Krapović pušten je večeras na slobodu.

Krapović je kazao da mu je na teret stavljeno teško krivično djelo, ali je dodao da ga hapštenja neće zaustaviti u borbi za demkratizaciju Crne Gore.

"Ova dva dana nijesu dovoljna da ja budem politički disident, ali su dovoljna da cijela zemlja vidi u kakvoj se situaciji može naći uzran rašanin, roditelj, političar i patriota. Naša borba za demokratizaciju CG se nastavlja bezkompromisno".

Sa njim su pušteni i rukovodilac Sektora za planiranje i razvoj u "Vodovodu i kanalizacije" Budva Igor Đurašević (43) i izvršna direktorka Vodovoda Budva Jasna Dokić.

Sudija za istragu im nije odredio produženje pritvora nakon što im je ranije određen pritvor do 72 sata.

Oni su uhapšeni po nalogu Specijalnog državnog tužioca, a sumnjiče se za stvaranje kriminalne organizacije, a povodom blokade zgrade Opštine Budva i glavne raskrsnice 17. juna.

Krapovićev pravni zastupnik, opozicija i dio civilnog sektora tvrde da je proces politički motivisan.

Bonus video: