DPS Budva: Niko od odbornika nema rješenje o samoizolaciji

"Gruba neistina saopštena je od strane odborničke manjine koja se nalazi ispred zgrade opštine, da bilo koji od odbornika u skupštinskoj sali ima rješenje o samoizolaciji, kao što se nadamo da takvo rješenje nema nijedan od odbornika koji iznose ovakve neistine", kaže se u saopštenju

1664 pregleda 9 komentar(a)
Budva (ilustracija), Foto: DPS Budva
Budva (ilustracija), Foto: DPS Budva

OO DPS Budva tvrdi da niko od odbornika nema rješenje o samoizolaciji.

Lider Demokrata Budve i odbornik Mijomir Pejović kazao je da je među odbornicima u skupštinskoj sali SO Budva osoba koja je u samoizolaciji.

"Gruba neistina saopštena je od strane odborničke manjine koja se nalazi ispred zgrade opštine, da bilo koji od odbornika u skupštinskoj sali ima rješenje o samoizolaciji, kao što se nadamo da takvo rješenje nema nijedan od odbornika koji iznose ovakve neistine. Riječ je o još jednoj obmani beskrupuloznih manipulanata, koji su svih prethodnih dana trovali budvansku i crnogorsku javnost, ne bi li po svaku cijenu zadržali svoje fotelje", kazali su oni.

Oni su dodali da je očigledno "da su napokon priznali sebi ono što znaju svi koji su savladali operacije sabiranja i oduzimanja, da je 17 više od 16! Kada su se već pozvali na odluke NKT, pozivamo ih da se pridržavaju fizičke distance, i da svoje pristalice poštede rizika, novim pozivima na javna okupljanja", kaže se u saopštenju.

Bonus video: