"plod dobre saradnje"

Od 19. jula počinju letovi između Luksmeburga i Crne Gore

"Vrijeme u kome živimo i poslujemo prepuno je teških trenutaka, a za avioindustriju ovo je sigurno najizazovniji period", kazao je izvršni direktor Aerordoma Crna Gora

7931 pregleda 197 reakcija 15 komentar(a)
Detalj sa tivatskog aerodroma, Foto: Siniša Luković
Detalj sa tivatskog aerodroma, Foto: Siniša Luković

Od 19. jula počinju letovi između Luksemburga i Tivta, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore (ACG).

„Veliko mi je zadovoljstvo da mogu da najavim otvaranje linije Luksemburg - Tivat, za koju smo se svesrdno zalagali i koja je plod saradnje sa nacionalnom aviokompanijom Luksemburga – Luxair-om. Prvi let će startovati 19. jula i za sad će jednom sedmično prevoziti putnike", kazao je izvršni direktor ACG Danilo Orlandić.

On je dodao da veliku zahvalnost duguju Kulturno-informativnom centru Crne Gore u Luksemburgu, čiju posvećenost ideji spajanja dvije zemlje, tvrdi Orlandić, direktnom avio linijom izuzetno cijene.

"Vrijeme u kome živimo i poslujemo prepuno je teških trenutaka, a za avioindustriju ovo je sigurno najizazovniji period. Zato je uspjeh svih nas otvoranje linije za koju je godinama postojalo veliko interesovanje. Sigurni smo da je za našu dijasporu ovo velika vijest. Isto tako, raduje nas mogućnost da našim građanima ponudimo odlazak u samo srce Zapadne Evrope čiji su turisti takođe dobrodošli u Crnu Goru”, zaključio je Orlandić.

Preporučujemo za Vas