DF: Abdić da objasni zašto nije u samoizolaciji

"Da li je ova selektivna primjena neustavnih mjera ustvari pokazna vježba za predizobrnu kampanju u kojoj planirate čitavu opoziciju da smjestite u karantin, saopšteno je iz DF-a.

14226 pregleda 36 reakcija 17 komentar(a)
Abdić, Foto: KCCG
Abdić, Foto: KCCG

Demokratsi front pozvao je doktora Nermina Abdića da objasni zašto - kao dio stručnog štaba FK Budućnost - nije u samoizolaciji.

"Demokratski front poziva dr Nermina Abdića, odbornika DPS – a u Glavnom gradu i člana NKT- a, da objasni crnogorskoj javnosti zašto se kao dio stručnog štaba FK Budućnost ne nalazi u samoizolaciji? Naime, od 03. jula svi igrači FK Budućnost i stručni štab se nalaze u samoizolaciji zato što je jedan fudbaler pozitivan na COVID- 19. A jedino je izgleda Nermin Abdić privilegovan u kršenju mjera i uredbi koje promoviše zajedno sa drugim doktorima iz DPS–a. Zbog toga javno postavljamo pitanje i Milutinu Simoviću prvom čovjeku neustavnog NKT– a, zašto se dr Abdić ne nalazi u samoizolaciji, i da li je ova selektivna primjena neustavnih mjera ustvari pokazna vježba za predizobrnu kampanju u kojoj planirate čitavu opoziciju da smjestite u karantin, saopšteno je iz DF-a.

Iz ove partije očekuju odgovor zašto se ministar sporta Mlađan Janović ne nalazi u samoizolaciji, "i kako je uspio da za manje od jednog dana uradi PCR test na koronu, kad se u svim državama koje imaju PCR laboratorije testovi čekaju najmanje tri dana?"

"Da li je ministar Janović „brzinskim“ testom na COVID – 19 samo potvrdio da nemamo PCR laboratoriju, i kako je moguće da obični smrtnici čekaju duže od pet dana rezultate nalaza? Ili je ministar Janović toliko privilegovan da preko reda, mjera i uredbi, ni dana ne provede u samoizolaciji, i još ekspresno dobije potvrdu da je negativan? Pitanja se samo gomilaju, kao nažalost i broj zaraženih građana, a odgovora nigdje. Ali zato je i formiran NKT, da radi protiv građana, a u korist DPS – a", zaključeno je iz DF-a.

Bonus video: