Donirali vozilo Hitne pomoći za Petnjicu

“Vozilo je namijenjenio za transport i potrebe stanovnika Opštine Petnjica, i to je samo jedan u nizu plemenitih donacijakoje je, ova porodica, našeg uvaženog, bivšeg zaposlenog u Domu zdravlja Berane, koji je radio u Zdravstvenoj stanici Petnjica nastavljeno kao porodična tradicija", kaže se u saopštenju

3817 pregleda 66 reakcija 18 komentar(a)
Donirano vozilo, Foto: Radio Petnjica
Donirano vozilo, Foto: Radio Petnjica

Fondacija “Čovjek ne umire” -Ćamil Ramdedovic’ donirala je vozilo Hitne pomoći Domu zdravlja Berane, za potrebe Zdravstvene stanice u Petnjici, a primopredaja vozila upriličena je ispred Zdravstvene stanice Petnjica.

Ovoj akciji prisustvovali su direktorica Doma zdravlja “Dr Nika Labović” dr. Zuhra Hadrović, predsjednik Samir Agovićkao i predstavnici Fondacije.

Dr. Zuhra Hadrović istakla je zahvalnost Fondaciji Ćamila Ramdedovića, na donaciji bolničkog saniteckog vozila saležajem i pratećim sadrzajima za potrebe Zdravstvene stanice Petnjica u vrijednosti od preko 10.000 eura.

“Vozilo je namijenjenio za transport i potrebe stanovnika Opštine Petnjica, i to je samo jedan u nizu plemenitih donacijakoje je, ova porodica, našeg uvaženog, bivšeg zaposlenog u Domu zdravlja Berane, koji je radio u Zdravstvenoj stanici Petnjica nastavljeno kao porodična tradicija", kaže se u saopštenju.

foto: Radio Petnjica

Predsjednik opštine Samir Agović istakao je da je nedavno ova fondacija donirala i vozilo za prevoz učenika, te da je ovo druga vrijedna donacija Petnjici.

"Kao predsjednik Opštine, dužan sam da izrazim zahvalnost za sve što su učinili, posebno da naglasim podršku direktorke Hadrović, koja je sa svojim timom danas ovdje, koja je učinila sve, kako bi konačno ovo specijalizovano auto bilo u Petnjici. Vjerujem da je ovo znak da će se u Petnjici otvoriti Hitna medicinska pomoć, Vlada Crne Gore je to najavila, i da ćemo u narednom periodu imati taj nivo zaštite, koji je jako potreban našem stanovništvu”, istakao je Agović.

Agović je iskoristio priliku da se zahvali ljekarima u Zdrastvenoj ustanovi Petnjica, koji daju svoj maksimum i zaistase trude da budu na visini zadatka, ali i poručio građanima da budu odgovorni.

Bonus video: