ponude poslati najkasnije do 10. jula

Javni poziv NTOCG i MA hotelijerima za formiranje atraktivnih paket aranžmana

U pravcu podizanja konkurentnosti, Montenegro Airlines je za paket aranžmane ponudio promotivne cijene karata na svim raspoloživim linijama, koje važe samo uz vaučer za smještaj, za letove iz/za Sloveniju (Ljubljana), Austriju (Beč), Njemačku (Frankfurt, Dizeldorf, Hanover, od 3. avgusta i Minhen i Lajpcig), Francusku (Pariz, od 25. jula i Lion), Dansku (Kopenhagen) i Švajcarsku (Cirih), pojasnili su u saopštenju

4889 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, shodno vanrednim okolnostima u kojima se odvija ova turistička sezona, pokrenuli su akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana u cilju pospješivanja turističkog prometa, saopštili su oni.

U pravcu podizanja konkurentnosti, Montenegro Airlines je za paket aranžmane ponudio promotivne cijene karata na svim raspoloživim linijama, koje važe samo uz vaučer za smještaj, za letove iz/za Sloveniju (Ljubljana), Austriju (Beč), Njemačku (Frankfurt, Dizeldorf, Hanover, od 3. avgusta i Minhen i Lajpcig), Francusku (Pariz, od 25. jula i Lion), Dansku (Kopenhagen) i Švajcarsku (Cirih), pojasnili su u saopštenju.

"Imajući u vidu da je riječ o vanredno niskim cijenama povratnih avio karata, koje se kreću od 99 eura na liniji za Ljubljanu, pa do maksimalnih 164 eura na liniji za Pariz, sa uključenim svim taksama, pozivaju se svi zainteresovani hotelijeri u Crnoj Gori da kreiraju podjednako atraktivnu akcijsku ponudu usluga smještaja i boravka, kako bi Nacionalna turistička organizacija Crne Gore formirala i promovisala paket aranžmane, koji će biti dostupni za prodaju svim turističkim agencijama u Crnoj Gori i partnerima na ciljnim tržištima", kaže se u saopštenju.

"Potrebno je formirati jedinstvenu cijenu za boravak na bazi polupansiona ili punog pansiona koja bi važila za period do 1. novembra i poslati NTOCG na e mail adresu alijana.heco@montenegro.travel najkasnije do 10. jula 2020. godine", zaključeno je u saopštenju.