mjera zaštite od koronavirusa

Vlada Crne Gore: Rad sa strankama isključivo putem klasične ili elektronske pošte

"Vjerujući da smo svi podjednako svjesni, da bez veće štete u situaciji u kojoj se nalazimo, možemo proći samo ako svi pokažemo visok stepen lične i kolektivne odgovornosti, unaprijed vam se zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji", kazali su iz Vlade CG

9885 pregleda 1 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Arhiva Vijesti
Vlada Crne Gore, Foto: Arhiva Vijesti

Kako su u Crnoj Gori na snazi mjere zaštite od koronavirusa, u skladu s kojima je svaka institucija definisala specifične režime rada, obavještavamo vas da će u Generalnom sekretarijatu Vlade Crne Gore, od četvrtka, 9. jula 2020. godine sve dok mjere budu trajale, biti obustavljen rad sa strankama, saopšteno je iz Vlade CG.

Eventualne zahtjeve i pismena, stranke mogu da pošalju putem pošte na adresu Vlada Crne Gore, Karađorđeva bb, ili na adresu elektronske pošte administracija@gsv.gov.me.

"Vjerujući da smo svi podjednako svjesni, da bez veće štete u situaciji u kojoj se nalazimo, možemo proći samo ako svi pokažemo visok stepen lične i kolektivne odgovornosti, unaprijed vam se zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji", kazali su iz Vlade CG.

Preporučujemo za Vas