Bezočna neistina: Antena M objavila da su "Vijesti vapile" da im Sinđelić da intervju

U naslovu je pak istaknuto kako su Vijesti vapile da im Sinđelić da intervju i da je to izjavio upravo Sinđelić
320 pregleda 52 komentar(a)
Saša Sinđelić, Foto: Screenshot
Saša Sinđelić, Foto: Screenshot
Ažurirano: 04.02.2018. 18:26h

Uredništvo TV Vijesti reagovalo je na vijest objavljenu danas na portalu Antene M, u kojoj se u najavi emisije Živa istina , sa Sašom Sinđelićem, svjedokom saradnikom u slučaju državni udar, navodi da Sinđelić navodno nije prihvatio poziv TV Vijesti za intervju.

U naslovu je pak istaknuto kako su Vijesti vapile da im Sinđelić da intervju i da je to izjavio upravo Sinđelić, ali je nakon nekoliko sati informacija u cjelosti izmijenjena, pa se ni u naslovu ni u tekstu TV Vijesti više ne pominje.

Saopštenje uredništva TV Vijesti prenosimo u cjelosti:

U najavi Žive istine, Darka Šukovića, iznijeta je bezočna neistina da je Televizija Vijesti tražila intervju sa Sašom Sinđelićem.Nikada, niko, iz redakcije Televizije Vijesti nije kontaktirao Sinđelića, niti mu je, da ne bude dileme, preko posrednika uputio sličnu ponudu!Kontakt sa Sinđelićem, očigledno,pored tužilaštva, održavao je njegov današnji domaćin Darko Šuković, koji je grubo pokusao da podmetne našoj televiziji, iako je čak ni svjedok saradnik, nije pomenuo.

Naša redakcija se ni u bunilu ne bi otimala o ovakvog gosta, jer bi to značilo profesionalno samoubistvo. Ako to neko, na izborni dan, čini pred kamerama druge televizije, nije u redu da cijev okreće put nas. Jer ako je glavna vijest, kao što je istaknuto u najavi emisije na portalu Šukovićeve Antene M, da je svjedoka saradnika tobože spopadala naša redakcija, onda je jasno da vijesti nema ali i zašto se ovakvi razgovori snimaju.Radi istine, svakako ne.

Ona je u ovoj kvazinovinarskoj predstavi odavno umrla, kao što je i njen glavni akter već dugo profesionalno mrtav.

Bonus video: